Komplet ringesystem

Adversus er et ringesystem, som bl.a. henvender sig til virksomheder indenfor marketing, salg, mødebooking eller fundraising. Vi hjælper vores kunder med at effektivisere deres salgs- og mødebooking afdeling, som gerne skulle resultere i bedre salgstal. Vi ved at brancher er forskellige og derfor giver vi dig muligheden for selv, at vælge hvor aggressiv din kampagnes indstillinger skal være. Adversus tilbyder derfor 3 forskellige ringemetoder:

  • Manuel ringemetode er til kampagner hvor du har lavet research pĂĄ emnet, inden opkaldet bliver foretaget. Med denne ringemetode kan de ansatte ringe efter ønskede tempo
  • Progressiv ringemetode er beregnet til kampagner hvor du har et ensartet manuskript og formĂĄl. FormĂĄlet med denne indstilling er at øge effektiviteten hos dine ansatte og deres generelle kontakttid
  • Predictive ringemetode er vores mest komplekse og effektive ringemetode. Predictive metoden ringer automatisk X antal emner i forhold til Y antal ansatte baseret pĂĄ Machine Learning

Nemt og effektiv ringesystem

Det er nemt at komme i gang med at benytte vores ringesystem, og dine ansatte vil allerede efter første dag kunne mærke en markant effektivisering af deres arbejde.

Derudover giver Adversus det nødvendige overblik, både for dig men særligt for dine ansatte, som dagligt skal håndtere mange opkald samt navigere i meget information. Adversus har gjort det nemmere for dig at lave en god og lukrativ forretning. Adversus er webbaseret og virker derfor i din browser på din mac eller windows.

Ringesystem med KPI dashboard

Hele ideen med et ringesystem er at give dig det nødvendige overblik over din virksomhed – hvor mange emner er blevet ringet op – hvor lang tid har dine ansatte brugt pĂĄ hvert emne – status pĂĄ dagens salgstal. Disse KPI´er er meget vigtige for enhver virksomhed at kende til. Men hvordan fremviser du det visuelt, sĂĄ dine ansatte dagligt kan følge med i udviklingen?

Med Adversus har du mulighed for at integrere med Plecto, som fungerer som et performance dashboard, hvor du visuelt kan fremvise dine KPI´er. Derudover kan du med Plecto lave konkurrencer mellem de ansatte, som vil være med til at øge deres arbejdsindsats, og dermed virksomhedens salgstal. Det bedste er, at vi tilbyder denne feature gratis, når du opretter dig som kunde hos Adversus.

Du kan altid læse mere om Plecto integrationen i Adversus her.

Mødebooking integreret i ringesystemet

Er mødebooking en vigtigt del af din forretning? Med vores ringesystem kommer du aldrig til at have problemer med dobbelt bookning af møder, eller være i tivivl om konsulenten har fået de nødvendige informationer.

Vores ringesystem giver dig muligheden for at synkronisere med din kalender, på den måde har du altid styr på dine møder. Funktionen kan tilmed se om dine møder er geografisk tæt nok på hinanden, sådan at du er sikker på at nå dem. På dine mødebooking kampagner får du overblik over alle dine konsulenter, og på den måde kan du se hvornår de kan tage imod nye møder.

Ringesystem med nem onboarding af medarbejdere

Med vores ringesystem er det nemt og bekvemt at onboarde nye medarbejdere. Du kan nemlig aktivere at samtaler skal optages, disse optagelser kan bruge til intern oplæring eller kvalitetssikring.

Derudover har du mulighed for at aktivere live-lyt. Meget brugbar feature, som giver dig mulighed for at lytte pĂĄ alle dine aktive ansatte. Ved hjælp af denne feature kan du nemt give feedback eller oplære dine ansatte – super nemt og effektiv.

Ringesystem som vægter stabilitet højt

Medarbejderne bag Adversus har erfaring indenfor telemarketingbranchen, og ved hvor vigtigt det er med et stabilt ringesystem, som samtidig er bygget op om kundernes behov. Hos Adversus tilbyder vi et driftsikkert ringesystem, som bliver overvåget 24/7 alle årets dage. Derudover vil du altid kunne snakke med en af vores specialister, som altid kommer med en løsning på dit problem.

Adversus har allerede hjulpet mange kunder med at effektivisere deres virksomhed. Du kan blandt andet læse denne case, hvor vi hjalp Diabetes Foreningen med at skabe overblik samt oprettet leads.

Gratis opsætning af ringesystem

Hos Adversus går vi meget op i at have tilfredse kunder, både i forbindelse med vores ringesystem men også med vores service. Når man skifter ringesystem eller skal prøve et for første gang, vil der altid være udfordringer i starten. Vi tilbyder derfor vores ekspertise og sørger for at du kommer fornuftigt igang med at benytte Adversus. Vi oplærer dig og dine ansatte sådan i bruger systemet mest optimalt. Allerede efter første dag i systemet vil i mærke markant effektivisering af jeres arbejde.

Du kan altid komme i kontakt med os via mail, telefon eller chat.

Hos Adversus får du 7 dages gratis prøveperiode, kom igang allerede i dag 🚀

Start din gratis prøveperiode
 

Vil du prøve Adversus?

Du kan frit og kvit prøve Adversus i 7 dage. Tilmeld dig via knappen nedenunder og opret din konto med det samme.

Start prøveperiode